Треньорът на Левски - Станимир Стоилов заяви след равенството с ФК ЦСКА 1948 (0:0), че очевидно неговият отбор ще трябва да върви по трудния и бавния път.

"Стана една добра футболна битка. Мисля, че нашият отбор малко по-лежерно игра през първото полувреме. През второто създадохме достатъчно моменти, в които да решим мача. Явно още не сме намерили лекарството за отбелязване на голове.

Пламен Андреев: С времето всичко ще се оправи

Пламен Андреев: С времето всичко ще се оправи

Хората не спират да ни подкрепят, благодарим им, споделя той

Натрупаха се доста мачове, в които не вкарваме. Явно ще трябва да извървим нещата по трудния и бавния път. И тримата човека, които играят централни нападатели, получиха контузия, но това не трябва да е оправдание.

ЦСКА 1948 също игра на добро ниво. Добре са защитаваха. Вижда се, че отборът е в доста по-добро състояние от преди. Нашите си проблеми ние трябва да си ги решаваме.

На този етап Илиян Стефанов има удар в глезена, където има стара болка. Ще знаем повече утре, надяваме се бързо да се възстанови. Готови сме, ако не сме, трябва бързо да се подготвим, ако не го направим, Черно море ще ни подготви веднага. Трябва просто да работим.

Има някакво обременяване най-вече психологическо, заради пропуските. Начините да се преодолее са малко шанс и работа", каза Стоилов.

Левски и ФК ЦСКА 1948 завършиха наравно 0:0

Слабата серия на Левски продължава, и ФК ЦСКА 1948 взе точка на "Герена"

"Сините" вече нямат успех в четвърти пореден мач