Треньорът на Левски Станимир Стоилов не пожела да коментира ситуацията с бразилеца Велтон, който се спряга за ново попълнение, тъй като той има договор с друг отбор. Мъри говори пред медиите в Хасково, където се срещна с местни фенове преди гостуването на Арда.

"С общи усилия всичко ще се оправи. Помощта на феновете е всекидневна. Без тях няма да се справим. Вярвам в нашата обща фенска подкрепа и ще се справим. Всичко, което може да донесе полза на Левски ще се свърши. Дори да игрем с юноши Левски няма да е по-зле от положението, в което сме в момента.

Дошли сме, за да покажем на хората, че всичко е честно и почтено. Трябва да убедим достатъчно привърженици и за да няма недомлъвки клубът ще обиколи цяла България, за да може да гледаме хората в очите.

Знаете, че не коментирам други клубове и рефери. Несериозно ми изглежда. Нашите противници могат да си коментирам каквото си искат. След няколко часа ще видим дали сме готови. Проблемите трябва да ни обединяват и да ни направят по-силни.

Хасково е моя роден град и отбор. Пожелавам успех на тима в трета лига. Дано отборът на Саяна влезе във Втора лига", каза Стоилов.

Шефовете на Левски започват срещи с феновете на "сините"

Шефовете на Левски започват срещи с феновете на "сините"

Те ще разговарят по актуални теми относно състоянието и бъдещето на клуба