Финансовата ситуация в Левски продължава да е доста тежка. Старши треньорът на "сините" Станимир Стоилов обяви, че към момента най-важната мисия е спасението на тима. Той обяви, че няма притеснение да се раздели с всеки еди играч, към когото има интерес. 

"В момента няма футболист, който да е близо до Левски. Всички са достатъчно далече. Наблюдаваме голям брой играчи. На този етап нямаме готов футболист или да сме в завършващата фаза с готов футболист. Все още търсим най-доброто решение.

В момента е най-важно спасението на Левски. Ако трябва, ще продаваме всички, към които има интерес. Аз нямам притеснения да играем с юношите. Важното е Левски да се стабилизира и постепенно да започнем да надграждаме. Всеки наш играч е на пазара и всеки може да го купи.

Германски специалист даде заключение за контузията на Георги Миланов

Германски специалист даде заключение за контузията на Георги Миланов

Ще започне бавно възстановяване

Много са стряскащи за клуба тези суми, дори са непосилни.

Допуснати са грешки, които ние като ново ръководство под никаква форма не трябва да ги допускаме. Такива грешки няма да се допускат. Дано се намери някакво решение

Не е моя работа да коментирам финансовите параметри, но на този етап това изглежда като мисия невъзможна", заяви Стоилов. 

"Всеки футболист, който е на терена може да изпълни дузпа. Може Борислав Цонев пак да изпълни. Дай Боже да имаме повече дузпи да бием."

"Нормално е да има раздразнение у футболистите, след като създадохме толкова много положения, а не успяхме да ги реализираме. Отборът се доближава до стила, който трябва да показва Левски с масирани атаки, с преса на противника и доста голови положение. Ние трябва да подобряваме с всяка изминала минута нашия стил и начин на игра. Искам да виждам по-голяма увереност във футболистите", добави още треньорът.