Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира актуалните събития около отбора. Мъри обяви пред "Арена Спорт" по БНТ, че ще вкара правила и дисциплина при "сините".

"Левски стигна всякакво дъно. Сега обаче имаме потенциал в играчи, имаме и нов спонсор, който ще гарантира стабилност. Върнах се, защото виждах феновете на отбора, които се бяха отчаяли и се бяха сринали. Те бяха на лимита да напуснат изцяло от присъствие мачовете. Надявам се нашето присъствие да им даде някаква надежда. Те винаги следваха Левски. Заболяха ги ръцете да ръкопляскат. Мога да обещая единствено много работа и честност. Това мога да го обещая на привържениците".

"Има една прилика, при моето назначение преди си тръгнаха 16 от скъпите футболисти и останаха 14 с по-ниски заплати. Сега е същото, нямаме скъпоплатени играчи. Разликата между двата отбора е, че преди Тодор Батков гарантираше сигурност. В двата отбора има разлика и в човешко-футболен потенциал. За онзи отбор Левски бе над всичко. Надявам се и сега да стане така".

"Смятам, че всеки искаше да покаже колко силен треньор и играч е,но не мислеше за доброто за Левски. Хубавото е построяването на Сектор А, но ако не го завършим в най-скоро време, може да се наложи и той да се събаря. От спортно-техническа гледна точка не виждам с какво можем да се гордеем".

Левски пусна в продажба билетите за гостуването в Дупница

Левски пусна в продажба билетите за гостуването в Дупница

Домакините от Марек са осигурили 500 билета за феновете на Левски

"Само с работа, другото е празни обещания. Няма да се оправдавам. Аз знам какъв отбор и клуб имаме в момента. Сега Сираков има повече ангажименти от преди, защото трябва да търси спонсори, за да подсигури финансовото състояние на клуба".

"Предишните треньори допуснаха грешки, като предишното лято взеха 14-15 човека, които не свършиха работа, а трябваше да се вземат 2-3 стойностни играчи, които феновете ще сочат с пръст и ще са доволни от тях".

"Левски се превърна в чалготека заради тези странни историики с отбора. Аз гарантирам, че оставих възпитан и интелигентен отбор на средно европейско ниво. Ще си изцапам ръцете, но ще вкарам правила в Левски. Има една ключова дума - дисциплина. Но тя не е само на терена, тя е и при поведението извън терена, при отношението към съперниците и съдиите. Ако я спазваме, Левски ще стане отбор за пример. Аз нямам проблем, защото поставям Левски най-отгоре и се съобразявам с това, кое е най-важно за Левски", заяви Стоилов.