Станимир Стоилов е имал предложение да напусне Левски. Мъри е получил оферта да поемане МОЛ Фехервар, твърди агенция Блиц, позовавайки се на свои унгарски източници.

Един от акционерите в клуба лично е преговарял с Мъри и агентите му, като заключителните разговори са били проведени в България. Всичко това се е случило в неделя - ден след победата на "сините" над Ботев (Враца) с 2:0.

Станимир Стоилов: Левски трябва да вдига нивото и класата, с една победа не сме си свършили задачата

Станимир Стоилов: Левски трябва да вдига нивото и класата, с една победа не сме си свършили задачата

Ето какво каза

"Офертата за г-н Стоилов беше отлична. Той обаче я отклони. Това принуди ръководството на МОЛ Фехервар да търси спешно друг треньор, тъй като резултатите на отбора напоследък са под всякаква критика", твърдят информаторите на колегите.

В крайна сметка МОЛ Фехервар представи вчера новия си треньор. Това е полякът Бартош Гжелак, който позира с екипа на тима.

МОЛ Фехервар се намира на предпоследното място във временното класиране и целта на новия наставник е да го спаси от изпадане.

Същият унгарски тим настояваше до затварянето на трансферния прозорец да купи Андриан Краев. И трите изпратени оферти обаче бяха отхвърлени от Левски.