Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди заминаването на отбора за лагер в Боровец. Мъри коментира задължения, плановете за селекция, несъгласието с управленските решения на футбола и още актуални теми. 

"Изключително сериозно и отговорно тренираме. Нещата са нормални и в реда на нещата. Дано и националите се върнат здрави. Объркан съм дали да е подготовка или продължаване на сезона. Нямаше да харча излишни пари, играчите да си продължат формата. Ненужен разход за супер богатите клубове е подготовката. Никой не иска да променя нещата към по-добре. Всеки има някакви извинения. Чак ме напуши на смях. Не искам да се занимавам с българския футбол, гледам си Левски. Според мен няма никакви рискове от контузии. Ако бяхме продължили платото както си играеха и бяха в добра форма, сега се наруши ритъма. Така играят цял свят. Ние искахме да играем от февруари до декември и после да почиваме. Като отидем в чужбина, после получаваме травми. Не сме готови на ритъма им.

Срам ме е, че работя тук заради тези нелепи извинения. Търсим още един нов, за да имаме конкуренция. Имаме даже излишни пари. Имаме идеи какво да се случи. Дано до седмица се случи това. Допълнителни разходи като фонд работна заплата, ни е добре сега. Имаме пари за още един играч поне. Здравко Димитров и Димитър Костадинов, ако ни освободят от заплатите си, ще бъде още по-добре. Исках да спася Левски в два аспекта - игрово и финансово.

Шефът на НАП: Ако Левски не плати, няма да го има

Шефът на НАП: Ако Левски не плати, няма да го има

"Има си срок"

Феновете вече могат да са спокойни, че няма да ни бият всякакви отбори. Нещата отиват към сериозно подобрение. С помощта на спонсори и фенове, вече имаме малки задължения. Последното задължение е към фирмата за спортна екипировка.

Имаме уверението от Тити Папазов да се справи с това, тъй като обеща, че той ще ги изчисти, тъй като те носят отговорност. Друг ангажимент е НАП. Обещавам винаги работа и честност. Ще има горд Левски, който ще играе футбол. Има хубава симбиоза между всички нас и затова се получава. Левски трябва да има собствен стадион, за да можем да бъдем европейски клуб. Искаме да нямаме задължения.

Ако не се справим с това, по-добре да си ходим. Кордоба е с травма минимална. Той ще почива една седмица, другата седмица ще започне да почива. Направи ми хубаво впечатление, че бразилците предпочетоха да се възстановяват и да не пътуват до родината си.

Всички приходи от "Левски на левскарите" отиват към НАП. Не се покриват моите очаквания за бум в тази кампания. Колкото повече улесняваме, толкова повече Левски ще си оправя ангажиментите към държавата. Няма нови дела от доста време насам.

Прокуратурата разследва за черно тото, мач на Левски попадна на прицел!

Прокуратурата разследва за черно тото, мач на Левски попадна на прицел!

Вижте подробности

Имаме задължения, които се опитваме да изпълним. Чак г-н Спецов да решава какъв ще е Левски, не е много добро решение. Ние имаме достатъчно човешки и морален ангажимент, за разлика от много хора в тази държава. Не трябва много да се заиграва. Задълженията са трупани с години.

България се коментира Левски, когато е удобно. Нямам представа защо прокуратурата проверява мач на Левски. Отборът ни не участва в такива схеми. Другият отбор, не знам. Ако трябва да обясняваме, на мига ще се отзовем.

Левски не участва в схеми. Трябва хубаво да се мисли кой ще е следващият треньор на националния отбор. Имаме играчи, не е чак толкова лошо. Не трябва да бягаме от нашата отговорност. Да, трябва да се подобри инфраструктурата", заяви Мъри.