Станимир Стоилов все още е далеч от завръщане в Левски, твърди "Мач Телеграф", като се позовава на свой източник от "Герена". Мъри дори не е получавал оферта от клуба, пише още всекидневникът.

По информация на ТОПСПОРТ Стоилов ще бъде новият треньор на Левски, когато сделката за Левски бъде финализирана и има гаранции от Джоузеф Диксън. Към момента се бави прословутият превод от 3 млн. долара, с който трябва да бъдат погасени належащи плащания. Освен това трябва да бъде получен и транш, с който да се направи селекция. Едва тогава Мъри ще се завърне в любимия си клуб. 

Нещата обаче се развиват бавно и клубът вече много закъснява във всички отношения.

Никой от Левски не е търсил Георги Чиликов

Никой от Левски не е търсил Георги Чиликов

Информацията е на "Мач Телеграф"

ТОПСПОРТ вече писа какви са били условията на Стоилов, за да се върне в Левски - присъствието на Наско Сираков и инвестиции в базата и стадиона. 

Специалистът вече проведе среща с Джо Диксън, на която са обсъждани евентуалните им бъдещи взаимоотношения. Към момента Мъри чака развитие по темата и не е в София.

Информациите, че треньорът може да изведе Левски за първа тренировка без да е ясно какво ще е бъдещето на "сините" също не отговарят на истината.

Очаква се днес на пресконференция Наско Сираков и Джоузеф Диксън да разяснят ситуацията около Станимир Стоилов. Двамата ще дадат подробности по преговорите, които водят вече няколко седмици.