Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира равенството 1:1 с Локомотив (Пловдив).

"Мисля, че имаше реакция от нашия отбор. Общо взето стана доста интересен мач. Положенията бяха изцяло в наша полза. Допуснахме една грешка в защита, която ни костваше трите точки. Имахме си положенията, които трябваше да ги реализираме. Два стойности отбора. И ние играехме добре, и Локомотив. Трябва да реализираш. Трудно се правят 5-6 стопроцентови положения. По-трудно ги правим, но много лесно ги изпускаме.

Левски и Локомотив (Пловдив) направиха 1:1 в efbet Лига

Кризата в "синьо" продължава! Левски плати скъпо за пропуските си и взе само точка от Локомотив (Пловдив)

Съставът на Мъри допусна първо попадение на "Герена"

Нормално е да има психологическа затормозеност, но футбол има. По-хубави шансове нямаше как да ни дойдат. Имахме добро поведение на терена, агресия. Просто трябва да реализираме. И при 1:0, и след това имахме ситуация. Очаквам повече увереност при играта с топката на централните. Една грешка се оказа фатална, за съперника никога не става така. Ние от 5 положения, 1 гол вкарваме.

Уелтон и Роналдо работят много, създават ситуации. Трябва да се реализира. Нямаме много опции. Днеска беше само Марин (Петков), Илиян (Стефанов) почувства болки в глезена. Проблемът е в реализацията. Като отбор и работа даваме доста на терена. Нормално е хората да са притеснени за Левски. Имаме потенциал за три точки, но не ги печелим. Нормално е и да е грешка на растежа. Нищо на този етап не може да се направи. После може да се търси подобряване на конкуренцията в атака. Левскарите винаги искат победа. Запазваме желанието и агресията в играта си", заяви Стоилов.