Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов беше доста разочарован след отпадането на "сините" от Лудогорец за Купата на България.

"Въпреки тежкия противник и тежкия сблъсък, отборът изглеждаше добре. Разликата се получи от там, че Лудогрец си реализира първите две положения, които имаше. Ние пък пропуснахме доста ситуации и през първото, и през второто полувреме. 

Имаше желание и амбиция в играчите, но все още ни липсва организация, а може би отпаднахме и физически. Нямахме и възможност да вкараме достатъчно свежи хора, които да задържат същия ритъм, който държахме до към 60-та минута.

Лудогорец победи Левски с 2:1 за Купата на България

Историческо! Лудогорец изхвърли Левски от Купата след драма с пълен обрат

Кордоба пропиля златен шанс

Вторите 45 минути почти нямаше мач. Накъсана игра, симулации, прекъсвания... но през първото полувреме бяхме значително по-добрият отбор.

Явно имаме проблем с дузпите, след като не успяхме да реализираме поредна такава. Ще трябва да работим в тази посока. 

Тази малка бройка играчи изкара почти 11 месеца без прекъсване. Видяхте, че Илиян Стефанов и Ивелин Попов имат нарушена подготовка, не са тренирали дълго време. Предния мач изглеждаха по-свежи, но се надявам да оздравеят всички играчи и да се подсилим на няколко позиции. На този етап не можем да мечтаем за нищо повече.

Снимка 598033

Източник: startphoto.bg

На този етап търсим само нападател, който да замени контузения Билал Бари. Там трябва да създадем малко повече конкуренция. Всичко ще зависи от финансите, но сме спрели всякакви търсения, поради простата причина, че не знаем каква ще е ситуацията.

Играхме като равен с равен Лудогорец и пътят е правилен, но ни трябва още малко класа.", заяви още Мъри.