Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди първия мач с Хамрун Спартанс. Мъри определи утрешната битка като съвсем равностойна и добави, че който допусне най-малко грешки, ще продължи напред.

Миланов: Хамрун е сериозен отбор, но знаем как да им противодействаме

Миланов: Хамрун е сериозен отбор, но знаем как да им противодействаме

"Ще направим всичко възможно"

"Имат добри играчи, които играят атрактивен и отговорен футбол. За мен е равностойна двойка. Който допусне по-малко грешки, ще продължи напред. Нямам намерения да правя кой знае какви размествания, нормално е след позитивни игри и резултати. Ивелин Попов още не е готов. Той е далеч от всякакъв вид спортна форма.

ПАОК има по-добро ниво и от нас, и от Хамрун. Изиграхме достатъчно мачове под напрежение. Смятам, че имаме абсолютно еднакво ниво с Хамрун. Ще потърсим нови идеи в играта, защото са различен отбор от ПАОК.

Иска ми се притесненията и думите ми да са влезли в главите на футболистите. Говореше се, че малтийските отбори са под нивото на българските, но сега не е така. Получиха заслужени похвали за играта срещу ПАОК. Надявам се да няма главозамайване. Важно е крехкостта, негативизма и позитивизма да не влияят на отбора", каза Стоилов.