Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов коментира предстоящия мач с Ботев (Враца) както и актуални теми около отбора. 

"При всички положения, след като дълго не са тренирали, особено Драган, ще е много трудно да вземе участие. Иван Горанов от два-три дни тренира, там нещата са в добра посока. За Бари ще решаваме днес и утре. Имаме сериозни проблеми, когато не сме водили нормален тренировъчен процес. Националите са здрави. В интерес на истината, това беше най-слабият мач на Левски срещу Ботев (Враца) като мотивация, като игра и стил. Тогава те играха на високо ниво. Имаме да взимаме футболен реванш. Бяха по-добри. Надявам се пред нашата публика да направим добър мач. Имаме нужда от победи".

"Надявам се националите да са в добро състояние. Трябва добре да различаваш двете неща - клуб и национален отбор. Основен фактор за футболистите са клубовете. Техният основен ангажимент са клубовете, там получават заплата. Нашите футболисти знаят ангажиментите към клуба. Не е добре, когато 15 дни имаш национали и контузии. Надявам се по най-добрия начин да наберем спортна форма", продъжли Стоилов.

Бразилци пристигат в Левски до часове

Бразилци пристигат в Левски до часове

Цунами и Велтон се присъединяват към "сините"

"Медиите всеки ден обявяват нови футболисти. Единственият сигурен футболист на този етап е Сонко. Когато имаме на 100% договорка с друг, ще го обявим. Не искаме нищо да крием. Нека има завършени неща, за да сме по-конкретни. Имаме интерес към много футболисти, където първенствата свършват, за да не плащаме трансферни суми".

"Моето мнение за сдружението всичко го знаят. Важно е всичко да е документално изпипано. Казах го на феновете всеки да си каже притесненията и грижите, за да се изчисти всички. Ако не е добро за Левски, няма да се случи. Това е сдружение за всички привърженици. Основните неща са да помагаме на клуба с членски внос и да имаш право да избираш кой да ръководи клуба. Това е по пример на големите клубове в Европа. Опитваме се Левски да се върне на народа, но и левскарите да осигурим част от финансирането на Левски. Сираков изрази подкрепа. Акциите ще се прехвърлят, когато се съберат много левскари, за да няма съмнения. За да не се чуват небивалици, че някой може да се възползва. Няма да стане много бързо това нещо. Това ще е допълнителен стимул за клуба. Ние българите гледаме повърхностно на нещата. Всички ръководни фактори стояха на масата, всеки от фен клубовете изказа своите аргументи. Аз лично казах, че трябва да се изкоментират всички притеснения. Трябва да чуем всички. Не деля феновете. Няма организирани или неорганизирани - има привърженици на Левски", заяви Мъри.