Има реални шансове двете нови попълнения на Левски от Бразилия - Цунами и Велтон да оставят сериозна следа в клуба. Причина за това е треньорът на "сините" Станимир Стоилов.

Оказа се, че голяма част от чужденците с най-много мачове за 26-кратните шампиони са привлечени или наложени в отбора именно от Мъри. Първенец в тази класация е Лусио Вагнер, който има на сметката си 177 срещи със синия екип. Бразилецът дели 50-ото място с клубните легенди Михаил Вълчев и Иван Георгиев-Ването.

Грешникът Бари навлиза във форма

Грешникът Бари навлиза във форма

Наваксва изоставането

Сред първите 100 попадат още чуждестранни любимци на Сектор Б от времето на Стоилов в лицето на Дарко Тасевски (145), Ричард Еромоигбе (136) и Седрик Бардон (126).

Цифрите обаче не говорят добре за класата им пред гола. Единствено Бардон (31) и Тасевски (23) са сред 100-те голмайстори на Левски. Французинът се намира на 55-о място, а настоящият халф на Славия е 76-и.

Иначе едноличен лидер сред чужденците по голове е вездесъщият Гара Дембеле, който за един сезон наниза 37 гола. Това директно го прати на 47-ото място, където със същия брой попадения е и Любен Хранов-Мистри.

Новите бразилци в Левски свикват бързо

Новите бразилци в Левски свикват бързо

Готвят се пълноценно в Белек