Андриан Краев и Жереми Петрис са проблем, който трови съблекалнята на Левски. Това твърдят треньори и шефове. Двамата продължават да се пазарят за нови договори с клуба. А на тази сага изглежда няма да настъпи край.

"Мач Телеграф" твърди, че в този случай главоболията на "сините" имат и конкретна цена. И тя възлиза на 32 000 евро месечно. Толкова ще вземат Краев и Петрис, ако шефовете на "Герена" отстъпят от своята позиция и задоволят желанието на двамата играчи.

Саид Ибраимов се завърна на "Герена"

Саид Ибраимов се завърна на "Герена"

Бившият скаут на "сините" бе забелязан в ложата на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" при равенството с Ботев Пд

Така обаче ще си вкарат сериозен автогол, защото играчи като Цунами, Кристиан Димитров и др. направиха отстъпки, за да продължат да носят синята фланелка, за разлика от Краев и Петрис. Андриан е спрял претенциите си на 15 000 евро или 30 000 лева.

Десният бек пък е твърд, че няма да падне под 17 000 евро. Така все пак Краев показа милост към "сините", които му дадоха шанс да покаже качествата си в елита, след като преди това бе част от Хебър, който обаче бе далеч от промоцията за Първа лига. Иначе той искаше само едно изискване - да не взема по-малко Петрис.

Ас на Левски: Резултатът не дойде, но не се отказваме

Ас на Левски: Резултатът не дойде, но не се отказваме

Ето какво каза

В момента французинът се разписва на 3500 евро. А това означава, че настоява за увеличение 5 пъти на заплатата му. И не иска да прави жестове към "сините", които го върнаха към футбола. След Царско село той е работел каквото му падне във Франция. Е, все пак Петрис има леко отстъпление в претенциите си, защото първоначално претендираше за 21 000 евро.

Шефовете на Левски са категорични, че двамата може и да си изпатят, защото имат нужните за целта козове.

Феновете на "сините" пък показаха, че няма да стоят безучастни към нещата, които се случват в клуба. Покрай атаките към Наско Сираков и Николай Костов, продължава да го отнася и Андриан Краев. За втори мач поред той бе изпратен с освирквания. Част от запалянковците му лепнаха и етикет: "Предател!". И нещата със сигурност ще станат по-зле за него, ако не успее се разбере като човек със "сините".

Ето кога Левски подновява тренировки

Ето кога Левски подновява тренировки

Ето кога

Запалянковците не простиха на Ноа Сонко-Сундберг, който си издейства трансфер в началото на сезона в Лудогорец. Така и не се намери човек, който да купи екипите, които носи в Европа. Те бяха пуснати на търг заедно с тези на останалите играчи, които бяха разграбени за секунди.