Футболистите на Левски получиха два дни почивка от треньора Николай Костов след равенството 1:1 с Ботев Пловдив в последния кръг. Сините ще подновят тренировки в сряда следобед. Тогава ще стане ясно и състоянието на получилите различни травми срещу канарчетата Цунами и Келиан ван дер Каап.

Нидерландецът легна на терена и се хвана за бедрото, но стисна зъби и доигра срещата. По всяка вероятност на тях ще бъде дадена допълнителна почивка, информира "Тема Спорт".

Ботев (Пловдив) пусна официална жалба срещу съдийството в мача с Левски

Ботев (Пловдив) пусна официална жалба срещу съдийството в мача с Левски

Ето какво написаха "канарчетата"

"Предстоят анализи и решения, които са важни за развитието на клуба. Самата игра показва какво е необходимо, за да се подобрим, но това ще се случи в бъдеще", заяви Николай Костов след равенството с Ботев Пловдив.

По време на паузата за националните отбори треньорският щаб отново ще наблегне на завършващите удар, където е и ахилесовата пета на тима от началото на сезона. Сините създават положения, но не могат да реализират по-голямата част от тях. Сините отново ще поставят акцент и на заучените положения от статични ситуации, както дойде и голът на Цунами срещу канарчетата.