Невероятно, но факт. Ударното ядро от фенове на Левски "София Запад" се захвана да брани фракцията "Ултрас Левски", с която е във вражда. Двете групировки са дали дума на Станимир Стоилов, че вече няма да има грозни сцени на трибуните между тях при гостуванията и до този момента изпълняват обещанието си. 

Полицията в Пловдив беше настанила "София Запад" в трибуната за гости, а представителите на "Ултрас Левски" в "Спортклуб". 

Там бяха и най-крайните привърженици на Локомотив (Пловдив). През втората част те тръгнаха към феновете на "сините". Това не се харесало на представителите на "София Запад", които нахлули на пистата и тръгнали заплашително към "Спортклуб", пише "Мач Телеграф".

Снимка 546364

Източник: LAP.bg

Един от тарторите на дори обявил пред привърженик на Локо: "Може и да имаме дрязги, но спирайте, защото ще си имате работа с нас. Кажете дали ще бъде на стадиона или извън него". 

Това имало ефект и "черно-белите" веднага били отбой. 

По принцип феновете на Левски и Локомотив (Пловдив) са в отлични отношения и често стоят заедно на мачовете на националния отбор. 

По време на мача направи впечатление, че "София Запад" и "Ултрас Левски" бяха заедно. Нещо, което рядко се случваше до момента.

Левски започва подготовка за ФК ЦСКА 1948

Левски започва подготовка за ФК ЦСКА 1948

Днешното занимание на "сините" е от 16:30 часа