Славиша Стоянович дебютира повторно начело на Левски с победа. "Сините" надвиха с 1:0 Локомотив (Пловдив) на "Герена". 

"Тази победа ме прави щастлив, страхотно начало е за нас и успяхме да преодолеем всички проблеми от последните месеци. Беше труден мач, бяхме компактни и дисциплинирани, не сме в оптимална физическа форма, но ще трябва да се възстановим за следващия мач след 3 дена", започна Стоянович.

"Дисциплината беше ключова. Момчетата дадоха всичко от себе си, имаше добра комуникация между тях. Второто полувреме паднахме физически и нямахме много опции на скамейката, но успяхме да издържим. Доволен съм, имахме само 3 тренировки с тази система, но имаме още много работа. В крайна сметка обаче изглеждахме добре".

Снимка 507941

Източник: LAP.bg

"Много трудно е да се каже, че ще играем с тази схема до края на годината. Нека да видим как се развиват нещата до края на декември и тогава ще имаме пълноценна подготовка".

"И двамата халф-бекове се чувстват по-добре на тези позиции в сравнение с това да са чисти бекове. Искам да намерим елементите, които да ни помогнат занапред".

"Арда е там, където е с причина. Играят хубав футбол, отборите на Киров по принцип играят добре, още от времето на Ботев (Пловдив). Имат скоростни играчи, така че отново трябва да сме дисциплинирани, защото имаме само два дена за възстановяване. Трудно е да се каже как ще се справим физически в останалите мачове. Днес беше първият път, в който разбрах и аз нещо за формата на моите играчи. Програмата е трудна, ще трябва ротация, въпреки че нямаме опции. Надявам се да се възстановят играчите добре", завърши Стоянович.

Левски победи Локомотив (Пловдив) с 1:0

Възроден Левски обезличи Локо (Пд) в студа на "Герена"

Найджъл Робърта донесе успеха на "сините" при повторния дебют на Славиша Стоянович

"Радвам се за Илия Юруков. Помня, че аз го вкарах в първия отбор и му давах шанс. Не е в опитмална форма, но се раздаде. Доволен съм". 

"Трудно е да се каже дали ще издържим физически. Нямахме и приятелски мач. Днес беше първата ми реална информация какво става с отбора. Трудно е програмата до края на първенството. Ще трябват ротации, но нямам и други възможности. Момчетата трябва да се възстановят добре. Моята работа е на терена. Финансовите въпроси не ме вълнуват. Разбира се, наясно съм със ситуацията, но аз съм се концентрирал върху отбора. Надявам се нещата да се случат по-бързо", допълни наставникът.