Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков, главният акционер в генералния спонсор Palms bet Мило Борисов и изпълнителният директор на компанията Лъчезар Петров готвят съвместна пресконференция, твърди "Тема спорт".

Тя ще бъде организирана в следващите 10 дни и на нея тримата ще дадат отговори какво ще бъде бъдещето на клуба.

На 13-ти февруари стана ясно, че сделка за смяна на собствеността между Левски и "Спорт Републик" няма да се осъществи. През миналата седмица Наско Сираков на два пъти се срещна с Мило Борисов, за да обсъдят следващите стъпки за гарантиране на бъдешето на "сините".

Легендата на Левски посети и НАП, обсъждайки ново споразумение за погасяване на дълговете на клуба към държавата. Такова се очаква да има в близките дни.

Сираков ще направи още срещи с отговрните фактори в Palms Bet и НАП, след което ще се организира пресконференция, за да се съобщи какъв оттук нататък ще бъде планът за Левски.

Занапред, както на няколко пъти се изразяваше Станимир Стоилов, клубът ще продължава да бъде в икономичен режим. Левски има огромни дългове, като най-належащите плащания са именно към НАП, те са около 11 милиона лева.

Феновете продължават да се питат накъде ще тръгне клубът и скоро се очаква да им бъде даден необходимият отговор.

Левски пусна на търг екипите на всички титуляри от мача с Пирин

Левски пусна на търг екипите на всички титуляри от мача с Пирин

"Сините" излязоха срещу благоевградчани със специални екипи