Симеон Славчев спази традицията да дава колоритни интервюта като футболист на Левски. На завръщане от дългия подготвителен лагер в Турция, халфът обяви, че всички в лагера на вековниците мислят единствено за предстоящото дерби с ЦСКА. Според него всичко в клуба е окей, като за това свое твърдение е получил уверението на ръководството.

"Няма нужда от излишни лозунги. Свършихме много добра работа - както в Сандански, така и в Турция. Тренировките бяха пълноценни. Свършихме доста неща и сега ще видим дали всичко е било окей. Всичко е нормално. Нека видим резултатите, защото това е най-важното. Винаги можем да кажем "атмосферата е супер, приятели сме", но най-важни са резултатите и тепърва трябва да ги показваме. Резултатите от контролите не са важни. На 15-и е най-важният мач".

Адвокатът на Васил Божков: По един или друг начин, той винаги ще помага на Левски

Адвокатът на Васил Божков: По един или друг начин, той винаги ще помага на Левски

"Собственикът е дал ясен сигнал и надежда за по-дълъг кръгозор"

"Не се притеснявам от нещата, които се случват. Ние сме професионалисти. Нашата задача е на терена. Нищо друго не ни интересува. Нас ни интересува на 15-и да покажем най-доброто, да се поздравим с успех и да зарадваме нашите привърженици".

"Лично аз нито чета, нито гледам. Единственото важно е да се представяме добре в тренировъчния процес. В тези дербита няма фаворит. За нас е изключително важен този мач. Не сме ги следили. Ръководството и скаутското звено ще ни представят цялата информация, за да може ние да сме готови за този важен мач", каза Славчев, който коментира по следния начин случващото се по високите етажи на клуба.

"Със сигурност ще има някакво въздействие, но ние сме професионалисти. Най-важното е да тренираме, да се представим добре и да защитаваме Левски като клуб. Вече какво се случва нагоре - нас не ни касае, защото най-важен е Левски".

"Не сме говорили по тази тема с треньорите и ръководството на лагера в Турция. Тренирахме, поздравихме се, подхвърли ни се, че всичко е окей. Това беше абсолютно всичко. Нека не мислим дали можем да преборим Лудогорец. Най-важен е мачът на 15-и и нека покажем, че всички сме кучета и да защитим клуба по най-добрия възможен начин", призова Симеон Славчев.

Живко Миланов: Клубът Левски работи перфектно, нормално е футболистите да питат какво се случва

Живко Миланов: Клубът Левски работи перфектно, нормално е футболистите да питат какво се случва

"Мисля, че сме готови за мача с ЦСКА"