На прибиране от зимната подготовка на Левски в Турция, капитанът на "сините" - Живко Миланов, отдели внимание на медиите, пред които говори относно атмосферата в "синия" клуб преди подновяването на шампионата. Той даде и своето мнение по темата с проблемите на собственика на клуба.

"Свършихме доста робата, имахме два тежки лагера. Първият по-тежък, вторият с мачове, за да се подготвим за първия двубой от полусезона. Мисля, че сме готови за мача с ЦСКА. Работихме върху всичко. До момента клуба работи перфектно, нормално е да излизат новини и футболистите да ги четат, да питат. Това не е наша работа, това е за хората над нас, те ще видят какво ще се свърши".

"Клубът работи перфектно, когато има някаква неяснота, всеки може да пита, но не е наша работа. Това е началото на полусезона, надяваме се да започнем с победа в дербито и нещата да тръгнат. Миланов беше запитан и как вижда новите попълнения в клуба. Добро е впечатлението, професионалисти, надявам се да паснат в отбора", заяви капитанът на "сините".

Левски и още четири отбора приключиха с лагерите си в Анталия

Левски и още четири отбора приключиха с лагерите си в Анталия

В самолета са още Емил Костадинов и Венцеслав Стефанов