Изпълнителният директор на столичния гранд Левски Павел Колев и футболният мениджър Николай Жейнов подължават дебата си, който водят в социалните мрежи от няколко дни.

Всичко започна с пост на Колев, който написа коментар по темата за намаляване на заплатите на футболистите в Европа, както и у нас. Това провокира Жейнов да му отвърне.

Николай Жейнов към Павел Колев: Информира ли ФИФА и ЕСА, че си пропуснал да застраховаш Левски?

Николай Жейнов към Павел Колев: Информира ли ФИФА и ЕСА, че си пропуснал да застраховаш Левски?

Футболният мениджър продължава словесната война с изпълнителния директор на Левски

"Изобщо не съм имал предвид теб в написаното, по простата причина, че с теб съм си говорил директно досега. Нека е различно, няма проблем. Аз дори не знаех, че си коментирал нещо, сега видях. Всеки факт, написан от мен сега и по-рано, е верен. Готов съм да ги защитавам по всяко време. Не така стоят нещата при теб, ако правилно са те цитирали, разбира се.

Що се отнася до "Левски", при нас никога не е ставало дума за едностранно намаляване на заплатите от страна на клуба. Няма законово основание за това. Както няма и възможност за индивидуални застраховки срещу форсмажор и тежки контузии в България. Трябва да се правят в чужбина и не можем да си го позволим. Както и още 600 професионални клуба в Европа. Не че от ФИФА и ECA са ме питали за това...

Аз мога да дискутирам с всеки, стига да е готов и да има желание. И не виждам нищо срамно да си на заплата, между другото. Така са още поне милион и половина българи. Дано да сме здрави и да може да си я получаваме. Предлагам да спрем тази дискусия тук, не виждам полза от нея. Ще я продължим по същество на друго място", написа Колев сега.