Сдружение "Левски на левскарите" отправи апел към футболисти, треньори и фенове на "сините", но и отново изразиха бурното си възмущение от начина на управление на столичния гранд.

Левски е отстранявал клуб от Израел, но без да посещава Обетованата земя

Левски е отстранявал клуб от Израел, но без да посещава Обетованата земя

Спомнете си какво сториха "сините" срещу Апоел (Рамат Ган)

Ето какво пишат от "Левски на левскарите" на страницата си във Фейсбук:

"Скъпи левскари,

В четвъртък "Левски" се изправя пред поредното си предизвикателство в европейските турнири и всички се надяваме на убедителна победа. Нека момчетата на терена дадат всичко от себе си, да носят с гордост екипа със свещеното "Л" на сърцето и да ни зарадват с мъжка игра и добър резултат.

Отборът и треньорите не носят вина за срамното ръководство на клуба, за плутокрацията*, която цари в него и за меко казано спорните личности, олицетворяващи се със светинята ни.

Надяваме се на реванша на "Герена" привържениците да се държим сплотени и да подкрепяме играчите докрай. Призоваваме всички да спазват забраните на УЕФА, колкото и да ги смятаме за несправедливи, защото тежките наказания вредят на всички и наливат вода в мелницата на душманите на Левски - тези отвътре и тези отвън.

Нека късметът и футболният Господ да са с нас.

Само Левски!

*Плутокрация (на гръцки: πλουτος - богатство, κράτος - управление) е форма на управление, при която решенията се основават не на мнението на народа, а се вземат от влиятелен кръг на висшето общество, съставен от богати хора. Плутокрацията е частен случай на олигархията".

Апоел (Беер Шева): От 0:10 срещу Рода до две поредни победи над Интер

Апоел (Беер Шева): От 0:10 срещу Рода до две поредни победи над Интер

С този отбор шега не бива