Роман Прохазка даде интервю за клубната телевизия на гранда Левски. Словакът навършва 29 години днес, а е и пред мач номер 160 с екипа на тима.

"Чувствам се супер, перфектно. Всичко е наред, здрав съм, така че всичко е наред. по принцип винаги си пожелавам да съм здрав и семейството ми да е здраво. Това е най-важно в живота.

Настроението бе и по-добро преди равенството с Етър, този мач обаче трябва да го забравим. Във футбола най-хубаво е, че идва следващия мач и може да поправиш това, което си направил. Ще направим всичко по силите си да победим в следващия мач. Една от най-големите грешки, които правим е, че един мач играем супер и победим, а в следващия не го повтаряме. Това са един силен отбор не е добре. Нужно е да показваме постоянна игра. Надяваме се обаче да го поправим.

ЦСКА и Левски равностойни през март

ЦСКА и Левски равностойни през март

През новия век "сините" са побеждавали в дербито само веднъж в "дамския" месец

Би трябвало да са успели да се адаптират новите. Няма много време. Мисля, че са добри футболисти помагат. Надявам се занапред да е още по-добре. Чувствам се добре под ръководството на Делио Роси. Той е много опитен треньор. Ние се опитваме да спазваме неговите указания.

Ще станат много интересни мачове в плейофите. Ще играем със силни отбори. Аз обичам тези мачове. Това е добре и за нас и за феновете. Ще бъдат тежки мачове. Ако искаш да си един от най-добрите, трябва да печелиш. Като дойдат мачовете трябва да се подготвим добре, да продължим и да спечелим Купата. Искам да призова феновете за подкрепа. Някой път не ги правим щастливи, но ми се ще да са зад нас. Ние имаме нужда от тях, с тях сме по-силни. Надявам се да дойдат на стадиона и да ни подкрепят", каза Прохазка.