Новото попълнение на Левски в защита - Ребин Сулака, даде пространно интервю за клубната телевизия на "сините", в което разказа повече за себе си и разкри личните си амбиции с екипа на столичния гранд. Ето какво сподели той:

"Благодаря ви много. Чувствам се добре. Присъединих се към тренировъчния лагер малко по-късно от останалите. Дотук правим добра подготовка. Аз взех участие в три мача, направихме добра победна серия и тренираме добре. Мисля, че през втория полусезон може да погледнем смело напред.

Двама не тренират с Левски

Двама не тренират с Левски

Стивън Петков и Мартин Райнов се готвеха във фитнеса

Играя футбол отдавна, работил съм с много треньори с различен стил на работа. Стоянович е приятел със селекционера на нашия национален отбор и съм запознат с начина им на работа, който е сходен.

Аз съм социална личност и обичам да се запознавам с нови хора. Когато отидеш в нов отбор, трябва да разбереш новите си съотборници - как играят, какви характери са. Затова задавам въпроси често. Щастлив съм, че успях да се впиша в отбора толкова бързо. Станах по-близък с Матео Стаматов. Познавам от преди и някои от чуждестранните играчи. Разбира се, когато пристигнеш в нов клуб, започваш да контактуваш първо с чужденците. Мога да кажа, че установих добри взаимоотношения с всички.

Ребин Сулака - футболният номад от Ирак, който трябва да стабилизира отбраната на Левски

Ребин Сулака - футболният номад от Ирак, който трябва да стабилизира отбраната на Левски

Страстен почитател на модата, фитнеса... и смяната на отбори

Всички в защита се опитват да дадат най-доброто от себе си, за да става отборът по-добър. Ще бъде много трудно да се спечели титулярното място. Всичко зависи най-вече от треньора. Ние ще продължим да работим много упорито всеки ден, а треньорът ще реши кой да играе и кой не.

Както казах - моята цел, когато пристигнах тук, е да подобрим деветата позиция, на която се намира отборът. Клубът е спечелил много шампионски титли и се нуждае да бъде на върха. Историята го изисква. Надявам се да направим по-добър полусезон от предходния и да продължаваме да се подобряваме. Левски трябва да бъде по-високо в класирането".

Стоянович: Чакаме краен защитник да разтрогне с отбора си, тази вечер ще разберем за нидерландеца

Стоянович: Чакаме краен защитник да разтрогне с отбора си, тази вечер ще разберем за нидерландеца

"Имахме доста положения, трябваше да ги вкараме"