Столичният Левски е идея по-близо до привличането на свободния агент Ребин Сулака, научи ТОПСПОРТ. Иракчанинът е направил лек компромис в исканата от него заплата, което дава нов тласък на преговорите между двете страни.

Пречки за официалния контракт не липсват, но самият защитник е готов да избере офертата на Левски. В момента Сулака е в Обединените арабски емирства, където утре заедно с националния отбор на своята страна, ще изиграе контрола срещу гореспоменатите домакини.

Левски продаде Паулиньо за 250 000 евро!

Левски продаде Паулиньо за 250 000 евро!

Бразилецът продължава кариерата си в ОАЕ

Именно с края на 12 януари изтича и ултиматумът към Ребин, който окончателно трябва да даде отговор на "сините".

Проблем за вековниците може да се окаже точно контролата между ОАЕ и Ирак. Изявите на Сулака ще бъдат наблюдавани от дубайски клубове, които също търсят качествени попълнения за своята отбрана. По непотвърдена информация, трансферната цел на левскарите вече е получил и конкретна оферта.

Припомняме, че след като бе отхвърлен през лятото, иракчанинът стана актуален за Левски след стабилния си полусезон с екипа на Арда. Преди шест месеца той е бил вариант и за Царско село, но е отказал заплата в размер на 3000 евро.

Проблем! Габриел Обертан се контузи

Проблем! Габриел Обертан се контузи

Игра при загуба на Ерзурум от Фенербахче

Утре в ОАЕ се очаква да бъде и Паулиньо, за който ТОПСПОРТ вече ви обяви, че беше продаден за 250 000 евро на местния Коркафан.