Ръководството на Левски продаде една от големите звезди на отбора - Паулиньо. Крилото ще продължи кариерата си в Корфакан от Обединените арабски емирства, научи ТОПСПОРТ. Стойността на сделката е 250 000 евро.

Сделката ще бъде официално обявена от столичния гранд, след като бъдат преминати някои технически детайли, които са задължителни.

Константин Папазов: Още един-два спонсора и ще изчистим старите задължения

Тити Папазов: Още един-два спонсора и ще изчистим старите задължения

"Силно се нядавам, че предстоят и нови възможности пред нас"

По този начин вековниците се отърваха и от високата заплата на латиноамериканеца, която възлизаше на 25 хиляди евро месечно. Договорът му със столичани беше до края на 2021 година.

Снимка 509395

Източник: LAP.bg

Паулиньо възвърна част от познатата си форма след завръщането на Славиша Стоянович като треньор на клуба. За Левски той изигра близо 100 мача, в които се разписа 23 пъти. Беше привлечен на "Герена" през 2018 година, като набързо си спечели любовта на "сините" фенове със своите технични отигравания.

По-рано днес се появиха информации, че Паулиньо е желан и от японски тим.

Корфакан се намира на 11-то място във временното класиране на футболния елит в ОАЕ. Треньор на тима е бразилецът Кайо Занарди, а Паулиньо ще има още радостта да играе редом с куп свои сънародници - Додо, Рикардиньо, Бруно Жозе, Жуниньо и Рамон Лопес. Последният, преди 7 години, игра с изключителен неуспех за "сините".

Следващата звезда на Левски, която най-вероятно ще бъде продадена за добра трансферна сума е Найджъл Робърта.

Трансферът на Габриел Обертан в Левски зависи от бразилец

Трансферът на Обертан в Левски зависи от бразилец

Французинът обаче не успява да разтрогне договора си