Членовете на Управителния и Надзорния съвет на Левски пуснаха официална декларация относно бъдещето на старш-треньора на "сините" Петър Хубчев. Те остават твърдо зад специалиста и заявяват своята "пълна, категорична и безрезервна подкрепа към треньора и неговия екип".

Павел Колев: Левски вече е осъден на първа инстанция от Рен, един агент води 7-8 дела срещу клуба

Павел Колев: Левски вече е осъден на първа инстанция от Рен, един агент води 7-8 дела срещу клуба

"С карти и билети, а и ако се намалят разходите, могат да се осигуряват 30% от бюджета на отбора"

Ето и цялото изявление, публикувано в официалния сайт на "сините":

"Във връзка с появилите се съмнения, коментари и твърдения в електронни и печатни издания, както и такива в социалните мрежи, обсъждащи предстояща смяна на старши треньора г-н Петър Хубчев и неговия екип, ръководството на ПФК Левски АД, заявява следното:

В нито един момент от назначаването на г-н Хубчев за старши треньор на отбора, не е обсъждана неговата смяна. Дългосрочната програма за развитие на клуба и целите поставени пред отбора, не включват предприемане на такива действия при колебливи игри и незадоволителни резултати. Вярваме, че на всеки треньор трябва да се даде нужното време и спокойствие, за да работи и да покаже възможностите си.

Ръководството на ПФК Левски АД декларира своята пълна, категорична и безрезервна подкрепа към треньора и неговия екип и вярва, че резултатите от техните усилия в тренировъчния процес ще радват привържениците на отбора в предстоящите решителни футболни срещи от първенството и купата на България.

Любовта към отбора се доказва в дела, а не на думи!

Само Левски!!!

Използваме случая, да благодарим специално на хилядите привърженици на отбора, които оказаха безрезервна и резултатна подкрепа на любимия Левски в този труден момент.

Управителен съвет на ПФК Левски АД:

Павел Колев, Минко Герджиков, Ели Шопова, Найден Димитров

Надзорен съвет на ПФК Левски АД:

Михаил Тодоров".

Павел Колев: Има три групи футболисти в Левски, Тиам е сред тези, на които им пука! Извинявам се за коронавируса...

Павел Колев: Има три групи футболисти в Левски, Тиам е сред тези, на които им пука! Извинявам се за коронавируса...

"Не мога да тръгна да търся г-н Гинчев и г-н Йовов, по тази тема няма развитие"