Изпълнителният директор на Левски Павел Колев даде пресконференция днес.

Въпреки различния повод за срещата си с медиите, бившият журналист проведе откровен разговор с присъстващите представители на медиите.

Ето какво каза той:

"За нас голямото предизвикателство е да завършим сезона. Това е проблемът. Как да стигнем до края на май. Най-важното нещо е това. Основен приоритет.

След това предстоят разговори за сериозно свиване на бюджета.

Снимка 469933

Източник: LAP.bg

Не мога да тръгна да търся г-н Гинчев и г-н Йовов само на база публикации в медиите. Нямаме развитие по тази тема.

Павел Колев: Левски вече е осъден на първа инстанция от Рен, един агент води 7-8 дела срещу клуба

Павел Колев: Левски вече е осъден на първа инстанция от Рен, един агент води 7-8 дела срещу клуба

"С карти и билети, а и ако се намалят разходите, могат да се осигуряват 30% от бюджета на отбора"

В Левски има три групи играчи, общо-взето. Не мога да разграничавам едните или другите. Така бих ги градирал, съгласно заинтересоваността им за клуба. И бъдещето на Левски. В едната група са играчите, които разбират много добре какво се случва в клуба. В другата са тези, на които изобщо не им пука, а в третата са тези, които се съмняват в собствените си възможности.

Видяхте как реагира, да речем, Тиам след последния си картон. Той го изкара с яд. Това няма как да не означава, че е емоционално ангажиран. Той е сред тези, на които им пука. Не че примерът е добър, но означава лична заинтересованост.

Снимка 469934

Източник: LAP.bg

Извинявам се за метафората си за коронавируса. Не беше удачна. Ако съм засегнал някого, поднасям извиненията си. Въпреки че от друга страна се създава излишно напрежение и истерия с всичко това, според мен. Не одобрявам медийната истерия по темата. Има много по-сериозни заболявания от това, от което страдата доста повече хора.

Снимка 469926

Източник: LAP.bg

И дъщеря ми беше в болница заради грип, тип "А", да речем. Има и други опасности, не е само това с коронавируса", каза Колев.

Очаквайте подробности!