Филип Кръстев не е единственият халф на Левски, който може да не е част от състава през пролетния полусезон. На "Герена" има оферта за правата на дефанзивния полузащитник Андриан Краев, пише "Тема спорт". Най-настоятелни за подписа му са от унгарския Фехервар. Засега обаче двата клуба не са постигнали споразумение за трансфер.

На "Герена" се надяват да получат по-голяма сума от предлаганата до момента, която е в размер на около 700 хиляди евро. Затова и пазарлъците за халфа продължават. А и сините се надяват, че този клуб няма да е единственият с предложение за Краев и ще имат възможност да разгледат и друго до затварянето на трансферния прозорец.

Кристиан Димитров се разбра с Левски, подписва за 2,5 години със "сините"

Кристиан Димитров се разбра с Левски, подписва за 2,5 години със "сините"

Вече си е стиснал ръцете със старши треньора на тима Станимир Стоилов

През есента Андриан участва в общо 22 мача за тима във всички турнири. В тях се отчете с 3 гола, като всички бяха реализирани с глава.

Има интерес и към други играчи на Левски. Това са защитниците Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба. Треньорът Станимир Стоилов би се разделил с някого от двамата, само при наистина изкушаваща оферта. Причината е, че те са основни фигури в състава.