ПФК Левски ще изпрати свои представители, които да трупат знания и опит по време на предстоящия първи LaLiga Football Seminar. Събитието ще се състои на 22 март, сряда, а участие в него ще вземат представители на Ла Лига-Aтлетико (Мадрид) и Реал Бетис, както и Алавес от Сегунда.

Първата световна война в Левски

Първата световна война в Левски

Големи мъже стават за срам

В програмата на семинара акцентът ще падне върху начина на работа и развитие както в испанските клубове, така и в Ла Лига. Ще се наблегне на темата за мениджмънта, маркетинга и иновациите в отборите; ще се разгледат възможностите за намиране на нови спонсори; ще се обсъди как точно да бъдат изграждани устойчиви и дългосрочни партньорства, както и какви са потенциалните начини да се генерира печалба.

LaLiga Football Seminar е подходящ за футболни треньори, мениджъри, ръководители и специалисти, както и за всички, които са в сферата на футбола или спортната индустрия. Професионалисти от различни сфери или студенти, които имат желание да се развиват, също ще могат да получат ценна информация от испанските лектори. Пълна информация за семинара, къде и как да се закупят билети може да откриете на https://footballseminar.bg/

Жоро Игнатов "пристигна" при Мъри и Наско

Жоро Игнатов "пристигна" при Мъри и Наско

Майтапят се със ситуацията в Левски