Левски е последният вариант за национала Пламен Илиев да продължи кариерата си. Вратарят предпочита да смени румънския Астра с друг чуждестранен тим. Ако не си намери такъв, Тигъра ще мисли над оферта от "сините".

"Не искам да коментирам слухове. Пламен игра в миналото за Левски, така че е нормално неговото име да се спряга. Много клубове имат интерес към него след добрите му изяви в последната година и половина. Различни отбори от различни държави проявяват интерес към него. Ще видим какво ще стане", заяви пред "България днес" мениджърът на Тигъра - Ларс Фредерик Рисп.

С най-големи мераци да привлече Илиев на този етап е румънският гранд Стяуа, понастоящем ФКСБ. Джиджи Бекали търси вратар за тима. Той не е особено доволен от Кристиян Балградеан.

Интересен факт е, че агентът на вратаря също е бивш играч на Левски. Шведът, който се изявяваше като защитник, подписа с клуба от "Герена" през лятото на 2011 година. Той изигра едва 3 мача със синята фланелка, преди да премине в кипърския Етникос (Ахна).

Пламен Илиев мълчи за Левски

Пламен Илиев мълчи за Левски

"Имам договор до лятото с Астра", заяви вратарят