Пламен Гетов не е оптимист, че Патрик-Габриел Галчев може да се превърне в нужното за Левски оръжие при статичните положения.

"Видях, че той изпълнява няколко пъти. Честно казано, не съм убеден, че ще стане нещо. Защото не трябва само да риташ, а да гледаш и къде отива топката", отсече Мага от Сунгурларе пред "Мач Телеграф".

"За тези изпълнения се иска и подготовка, но най-важното е преди това да те целуне и Господ. Само със силен удар или с добър фалц не става", продължи легендата.

Пламен Гетов: Повечето футболисти бяха в Левски (Лом) за парите, а не заради любовта към играта

Пламен Гетов: Повечето футболисти бяха в Левски (Лом) за парите, а не заради любовта към играта

"Болно ми е"

Според него Патрик-Габриел трудно ще успее само с усърдие в тренировките дори и да изпълнява статични положения докато не припадне.

"Казах ви вече - трябва да си малко целунат от Господ. Иначе не става. Освен това аз имах възможност да науча някои тънкости от Петър Жеков. Той ми обясни как стават нещата. Аз по-късно се опитах да го направя с няколко души. Казах им, но не се получи. Така стоят нещата", отчете Гетов. Според него в момента и в световен план няма футболист, за когото да се заложи на 100%, че ще вкара при статично положение. Гетов е категоричен, че последният такъв бе Жуниньо Пернамбукано.