Вратарят на Левски - Пламен Андреев, даде интервю пред колегите от dsport, в което говори за това как се чувства в първия тим и какви съвети получава от по-опитните си съотборници. Ето какво каза стражът:

"Всичко е наред. Чувствам се сякаш съм на точното място в точното време. Работя постоянно за футболното и личностното му развитие, за да съм на нивото, на което се очаква да си в клуб като Левски. Имах известни трудности при адаптацията ми към първия отбор заради смяната на хората, с които съм работил в школата, но за около два месеца ги преодолях. Много ми помогна отношението на Славиша Стоянович и съотборниците ми. Чувствам се добре в съблекалнята.

Максималната заплата на български футболист в Левски е 8000 лева

Максималната заплата на български футболист в Левски е 8000 лева

Изключение се прави единствено за Георги Миланов

Тренирам с първия отбор от една година. Изискванията не са се променили, те са еднакви за всички възрастови групи, аз и преди играх на "Герена". Натоварването в школата на Левски през последните години е много високо и в това отношение не съм имал проблеми в първия отбор. В началото имаше леко напрежение в мен, но това беше по време на първия месец, докато бяхме на подготовка в Хърватия, после се отпуснах, защото ме приеха много добре в състава.

Няма нещо, с което да изненадам феновете. Когато имам свободно време се срещам с приятели в квартала, прави кратки планински преходи със семейството ми, когато времето е хубаво. Когато съм на лагер, си взимам книги с мен.

Наско Сираков и Илиана Раева инспектират Левски

Наско Сираков и Илиана Раева инспектират Левски

Ще бъдат на контроли

Има много неща от различни естества, върху които трябва да работя. На всяка тренировка се старая да подобря техническите си качества. Представянето ми е свързано и с физическото, психическото и емоционалното ми състояние. Работя много и върху тях. Дължа увереността си на треньорите и съотборниците ми, които ми помагат изключително много да се чувствам сигурен в себе си по време на тренировки и мачове.

Изключително съм благодарен на Ники Михайлов, който постоянно ми дава съвети на тренировките. Винаги се стреми да ме успокои и да ми придаде увереност, за да мога да покажа най-доброто от себе си. Същевременно ми дава различна гледна точка от моята.

Любимият ми вратар е Мануел Нойер. Харесах го по време на Световното първенство в Бразилия през 2014. Тогава се представи на възможно най-доброто ниво и стана световен шампион, а и все пак играе в любимия ми чуждестранен отбор.

Думите на Станимир Стоилов, че ще играя във всеки мач за Купата не ми вкарват напрежение. По-скоро ме кара да се чувствам радостен, че треньор като него е оценил качествата ми и ще ми даде този шанс. Същевременно не подценявам и голямата отговорност. Купата е основната ни цел за този сезон. Убеден съм, че под ръководството на Станимир Стоилов можем да донесем първи трофей на Левски от толкова много години. Левскар съм от малък. Преди да заиграя за първия отбор посещавах всеки мач. Това ми помага да знам каква отговорност е да носиш фланелката на най-големия отбор в България с най-големите фенове", завърши Пламен Андреев.

Ентусиазъм в синьо: 15 футболисти на Левски тренират в почивните си дни

Ентусиазъм в синьо: 15 футболисти на Левски тренират в почивните си дни

Миланов се възстановява