Членът на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев говори специално за колегите от "Дарик" и dsport по повод работата, която се върши в Левски през последните месеци и плодовете, които започва да дава тя.

"Станимир Стоилов влезе доста остро в новата си работа. С бързи и ясни решения още на първия ден, на първата пресконференция, ако помните, по отношение на футболистите и начина на работа. В крайна сметка това даде резултата, може би всички говореха за прокоба, която ни спира, за изгубени финали, за несполуки. Сега пък Съдбата ни се усмихна, и може би е чакала точно това - да се работи честно и открито и правилно и в момента, в който започна да се работи така, нещата рязко се подредиха и започнаха да се появяват резултати. Наистина тази серия, в която влезнахме - тази година, освен Лудогорец, сме допуснали само два други гола и единият беше вчера. Чак такива резултати не бяха очаквани, но може би Съдбата се усмихва на този, който работи правилно и е честен и открит към всички.

Със сигурност добрата игра на терена, подреденият клуб и това, че привържениците са заедно и идват на всеки мач носят рекордни собствени приходи и това е нещо, което би трябвало де привлече инвеститорски интерес, но е важно да кажем, че в началото на годината ние продължавахме да имаме много проблеми.

На практика кампанията "Левски е вечен!" е направена, тъй като беше неизбежна. Сега тя прелива в сдружението "Левски на левскарите", което според мен е логичен завършек на последните две години, особено на това, което започна през септември миналата година. Сдружение, което да обедини всички, да ни върне към нашите корени и да донесе приходи в клуба. Членският внос е 200 лева, много пъти се споменава като една цел да има 20 000 члена. Това е сериозна сума, която може да подкрепи куба и да даде глас на привържениците на Левски. Целта е в бъдеще един човек да може не да управлява клуба, но да даде своя глас за президента на Левски, така, както се случва в някои от най-големите и най-успешните отбори в Европа".

Николай Михайлов: Радвам се, че съм бил част и от двете приказки на Левски, с Мъри се разбрахме за 60 секунди

Николай Михайлов: Радвам се, че съм бил част и от двете приказки на Левски, с Мъри се разбрахме за 60 секунди

Радостен съм, че ще продължа да помагам на "сините" и да радваме феновете, споделя той