Изпълнителният директор на Левски Павел Колев отново бе категоричен, че треньорска смяна в клуба не е обсъждана. Шефът на "сините" отрече да са водени преговори с Петър Хубчев или Станимир Стоилов. 

Колев обяви, че подобни информации се пускат умишлено от хора, които се водят левскари. 

Ето какво каза той пред медиите:

"Последната една седмица се случи нещо, което не намирам за нормално. Една спекулативна теза да се развие до такава степен, че да заживее свой живот в медиите. Левски си има треньор. Треньорска смяна не е обсъждана. Работата с Георги Дерменджиев е дългосрочна.

Това не отменя една важна максима във футбола, че няма нищо вечно. Нито аз ще изкарам в Левски до пенсия, нито г-н Дерменджиев има илюзии, че постът му не е ветровит. Стигна се до там, че да се измислят срещи, които не са се състояли. Това не е етично и професионално.

Снимка 415126

Източник: LAP.bg

В този период от време и националният отбор имаше мачове. Сигурен съм, че и там не им е било леко. Още веднъж подчертавам - в нито един момент не е обсъждана треньорска смяна. Не сме имали преговори с друг треньор.

Разговори с Кабрал, Цветкович и Яблонски не са водени. Ще бъдат водени. Съмнявам се, че разговорите ще бъдат кратки. И тримата играха от началото на първенството. Изключение е последният мач, в който Яблонски бе болен. На треньора не е спускана директива кой да играе.

Почти убеден съм, че, за съжаление, част от тези информации се пускат умишлено от хора, които се водят левскари. Това е част от работата в клуб като Левски.

Снимка 415124

Източник: LAP.bg

Предполагам, че някоя друга фигура ще излезе за смяна. Когато има фаза на спокойствие, зад клуба стои сериозна компания и нещата се стабилизират, това разваля съня на много хора. Служителите на Левски не трябва да се страхуват от подобна обстановка.

Функцията ми е друга, а не да разследвам източниците на информация. Дисекция няма да си позволя да правя. Имам мнение по въпроса, но не искам да коментирам публично. Имена няма как да цитирам. Става дума за хора, които са известни като фенове на Левски в публичното пространство. Някои от тях са работили в клуба. Има хора с голямо его, хора с непоносимост към това някой да работи с Левски. Разделенията са много по всички линии. Няма как да стане единение. Единственото нещо, което може да помогне е публиката да застане зад отбора. Надявам се трибуните да са пълни срещу Ботев.

Снимка 415123

Източник: LAP.bg

Нямам отговор защо точно Петър Хубчев. Аз съм работил с него 2,5 години и мисля, че е един изключителен професионалист, който получава доста крайни оценки за работата. Вменява му се някаква философия, която, според мен, не изповядва. Един треньор работи с материала, който му се предоставя. Името на Станимир Стоилов се появи също. И с него не са водени разговори. Режисьорите на тази постановка трябва да отговорят защо точно Петър Хубчев. За мен не е случайно, че новината се появи точно в понеделник", заяви Колев.

Павел Колев: Левскари, това е само началото на една продължителна война

Павел Колев: Левскари, това е само началото на една продължителна война

"Георги Дерменджиев разполага с цялото спокойствие на света"