Изпълнителният директор на Левски Павел Колев отрече, че треньорът Георги Дерменджиев ще бъде освободен, а не негово място ще дойде сегашният национален селекционер - Петър Хубчев.

Според него подобна рокада би била изключително грешен ход, особено в навечерието на решителните плейофи от шампионата.

Петър Хубчев за Левски: Малко е неудобно да ме търсите по това време

Петър Хубчев за Левски: Малко е неудобно да ме търсите по това време

"Предстои ни важен мач след няколко часа", заяви селекционерът

"На първо място бих искал да се обърна към привържениците на Левски, защото знам, че всички те са развълнувани от появилите се информации и следят със затаен дъх всяка една дума в медиите по въпроса. Ще им кажа следното - не се поддавайте на спекулации. Левскари, това е само началото на една война, която ще трябва да водим, която явно ще се води на тихия фронт, ръководена от хора, които не им харесва, че Левски тръгва по правилния път.

Левски е в сигурни ръце и се управлява от интелигентни хора, които са успели в бизнеса, и които знаят и са се подготвили затова как се управлява футболен клуб. Една от най-големите идиотщини би било да се направи една треньорска рокада както тази, която е описана днес.

Лично Васил Божков уредил Петър Хубчев за Левски!

Лично Васил Божков уредил Петър Хубчев за Левски!

Националният селекционер поема "сините" още утре

Ясно е, че това е спекулация, която е насочена почти изцяло срещу възраждането на Левски. Призовавам всички левскари да бъдат спокойни, да проявят хладнокръвие, да подкрепят отбора в оставащите 10 мача до края на сезона и Георги Дерменджиев, който е старши треньор на Левски", заяви Колев пред колегите от "Дарик" радио.

"Тази кампания има и друга цел и това е националният отбор и на мен ми е изключително неприятно от това, което се случва. Знаете, че аз съм работил там. Буквално броени часове преди първото ни гостуване в квалификациите. Убеден съм, че Петър Хубчев и футболистите ще се съберат още повече и напук на спекулациите ще излязат като един юмрук и ще дадат най-доброто за България. Стискам палци да се приберат с три точки от Прищина.

Емил Спасов: В Левски взимат футболисти по симпатии, отборът има нужда от повече класа

Емил Спасов: В Левски взимат футболисти по симпатии, отборът има нужда от повече класа

Вижте интервю с легендата

Аз няма какво да доказвам на Георги Дерменджиев. Той е врял и кипял в тази професия. Треньор, който в момента има цялото спокойствие на света да прилага това, което знае за футбола и за един отбор. Доколкото спокойствие може да има в ПФК Левски. Това е клуб, който концентрира напрежение и изискванията са огромни. Георги Дерменджиев знае в каква посока трябва да се движим. Мисля, че имаме единомислие по този въпрос, какво трябва да се направи до края на този сезон", добави той.

Йордан Лечков: Това е саботаж в мирно време

Йордан Лечков: Това е саботаж в мирно време

"Типична българска простотия"