Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, призна, че Славиша Стоянович е сред възможните варианти за нов старши-треньор на футболния тим. Той стори това след края на заседанието, което имаше УС на клуба.

Ето какво още заяви ръководителят пред очакващите го медии:

Играчите на Левски подкрепили Георги Тодоров пред ръководството

Играчите на Левски подкрепили Георги Тодоров пред ръководството

Те са научили за взетото от треньора решение в съблекалнята

"Наско Сираков запозна членовете на УС с оставката на Георги Тодоров. Отборът ще бъде воден от помощниците. Разговори с нов треньор се водят в момента. Но не са приключили. Славиша Стоянович? Той е възможен вариант, да. Няма разговори за спортен директор.

Ще бъдем в Исперих, Разград, Русе. Имаше доста въпроси, включително дали има смисъл да го провеждаме това турне. Хората могат да ни очакват в този регион. Надявам се скоро да тръгнем към южна България.

Наско Сираков: Другата седмица Левски ще има нов треньор

Наско Сираков: Другата седмица Левски ще има нов треньор

"Водил съм разговори, имаме разбиране и съгласие"

Ефектът след първото турне беше добър. Хората всеки ден пращат писма и питат кога могат да ни очакват в техния град. Промяна в клуба няма. Нямаме подписан договор. Придвижват се нещата. Има процедури, които трябва да бъдат приключени. Те зависят от съответната компания. Надяваме се до края на тази седмица или началото на другата да има яснота", добави Колев.