Левски обяви официално преподписването на спонсорски договор с букмейкърската компания Palms Bet. На пресконференция, изпълнителният директор на "сините" Павел Колев и членът на борда на директорите на букмейкъра Лъчезар Петров обявиха подробности около сделката.

Ръководителят от "Герена" подчерта, че с новия спонсорски договор финансовото състояние на Левски става по-стабилно. Колев даде да се разбере, че от клуба не мислят за фалит и са в очакване на договор с генерален спонсор.

В Левски дават брифинг за новия спонсорски договор

В Левски дават брифинг за новия спонсорски договор

"Събитието ще се състои във ВИП залата в Сектор А на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов"

"Удължихме договора си с Пламс Бет. В едни много тежки времена те търпеливо изчакаха първата карантина и продължихме разговорите, започнали през февруари. Подписахме рекламен договор, който изтича тази година. Миналата седмица стартирахме преговори за нов и резултатът е тук пред вас днес. Той е с продължителност една година и се надяваваме партньорството ни да бъде продължено. На десния ръкав на екипите ни ще има логото на компанията".

"Финансовото ни положение съществено ще се промени в положителна посока. Левски е носител на популярност и двете страни на договора са печеливши. На прав път сме. Палмс бет е един от най-ценните ни партньори, помага ни в трудни моменти. Договорът е с по-добри финансови условия от предишния. На мача с ЦСКА ще излезем с лого на фланелките на спонсора. Очаквайте още изненади. Не искам да коментирам селекцията. Да, очаквайте скоро генерален спонсор. Това само ще кажа. Думата "фалит" е забранена за нас, не ни минава и през ума. Да, ситуацията е тежка, всеки договор е жизнено важен", заяви Павел Колев.

Преобразеният Мартин Райнов

Преобразеният Мартин Райнов

Габровецът се превръща в новия лидер на халфовата линия на Левски