Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви своята версия по преговорите за привличане на Петър Хубчев за наставник на "сините". Шефът е убеден, че новият треньорски екип на "Герена" ще успее да сътвори нужните игрови реформи.

Директорът обяви имената на напускащите футболисти, като единствената новост е свързана със Седрик Унтонджи, на който договорът няма да бъде подновен. Колев отказа да дискутира спекулациите за назначението на Ратко Достанич за шеф на ДЮШ и прехвърлените дългове на Левски.

Снимка 426235

Източник: LAP.bg

Колев допълни, че днес или утре му предстои решителен разговор с Николай Михайлов относно неговото бъдеще в столичния гранд.

Петър Хубчев като треньор на Левски: По-малко хахо-хихи, няма да се кланям на никого!

Петър Хубчев като треньор на Левски: По-малко хахо-хихи, няма да се кланям на никого!

"Резултатите ще покажат дали играта ми е дефанзивна"

"Аз лично се чувствам удовлетворен, че този треньорски щаб може да бъде представен официално в Левски. Познавам ги много добре от съвместната ни работа в националния ни отбор. Спокоен съм, че могат да отговорят на стандарта и целите, които Левски би трябвало да отговаря. Знаят колко труден път ни чака, но и знаят как да го извървят успешно. Убеден съм за двама от тях, че знаят какво означава Левски --Георги Донков е израснал на този стадион, а пък Хубчев е печелил трофеи в един от най-силните отбори на тима в историята. Няма какво повече да се каже на този етап. Имат подкрепата на клуба и ще им бъде оказано цялото необходимо съдействие, за да се извърши тази реформа. Трябва да върнем стандарта на това какво значи да бъдеш футболист на Левски.

Защо се налагаше до последно да отричаме за Хубчев? Цяла Италия знае, че от 6 месеца Лучано Спалети ще напусне Интер и ще бъде заменен от Конте. Не съм чул обаче някой от шефовете на Интер да говори нещо по темата. Когато дойдох на работа тук, Георги Дерменджиев беше треньор на Левски. Подкрепял съм го във всичко. Направих каквото е по силите ми. Играчите, които той искаше се озоваха в Левски. Когато един треньор има контракт с клуба, за мен това е достатъчен мотив да го браня до края. Най-лошото беше да сринем тотално авторитета на клуба и треньора. Не знам дали това ви удовлетворява. Първи контакт с Хубчев осъществихме броени дни преди мачовете на националния отбор през март. Тогава говорихме по телефона за възможността да поеме Левски след края на сезона. Преговори не е имало, камо ли подписване на договор.

Левски търси купувач за Слави Костов, Божинов също не е сигурен за бъдещето си на "Герена"

Левски търси купувач за Слави Костов, Божинов също не е сигурен за бъдещето си на "Герена"

"Сините" готови да се разделят с двамата си централни нападатели

Договорите на Кабрал, Яблонски и Цветкович няма да бъдат подновени. Вашчук ще бъде върнат в Латвия. На Унтонджи няма да бъде предложен нов договор. Преди няколко дни по взаимно съгласие прекратихме договорите на Антони Белмонт, Буш и Нганиони. Предстоят ни разговори със Сейдахмет, последната дума за неговото оставане ще бъде на Хубчев. С Ники Миихайлов водихме няколко разговора. Той беше изключително конкретен, утре ще се срещнем, за да изчистим някои неща. Ако го удовлетворяват нашите условия, той ще остане още две години в Левски. В момента усилено търсим вратар. Искаме Ники Михайлов да има сериозна конкуренция и на него му е казано. Той няма да има гарантирано титулярно място. На Луан Виана няма да му бъде предложен нов договор. С Нашименто и Ривалдиньо търсим решение за тях и няма да идват за началото на подготовката.

Снимка 426250

Източник: LAP.bg

Никога не съм разговарял с Радко Достанич и името му не е обсъждано за директор на ДЮШ. Има интерес към наши футболисти, но няма конкретни оферти към тях. За първи път чувам за операция по прехвърляне на дългове и не мога да коментирам", каза той.

Левски не успя да привлече Мергим Войвода

Национал на Косово забрави за Левски, след като получи оферта от белгийски гранд

Стандарт (Лиеж) обърка трансферните планове на "сините"