Павел Колев даде пресконференция съвместно с Лъчезар Петров, който е член на борда на директорите на Palms Bet. На срещата с медиите бяха разкрити подробности около рекламното партньорство между двете страни.

Преди дни стана ясно, че гореспоменатата компания е новият спонсор на Левски, но не бяха разкрити никакви параметри по сделката.

Андрей Желязков: Темата Левски е малко болна за мен

Андрей Желязков: Темата Левски е малко болна за мен

"Филип Кръстев на моменти надминава Тодор Неделев"

Ето какво каза Павел Колев:

"Времената са такива, че всеки рекламодател е от значение. Това партньорство ще се превърне в дългосрочно. Ще развием стойностни взаимоотношения, които ще са ползотворни и за двете страни.

На 13.03 трябваше да проведем финалната среща с този спонсор. Тогава беше обявена пандемията. Когато нещата се нормализираха, те продължиха разговорите с нас от точката, в която ги бяхме спрели.

Надявам се, че ще успеем да отговорим на техните очаквания. За всеки е ясно, че и освен чисто рекламна стойност, Левски предлага и социална такава. Договорът е факт. Надявам се това да е само началото. В момента имаме огромна нужда от такива партньори.

Снимка 487577

Източник: LAP.bg

Правим всичко възможно да осигурим бюджета на Левски.

Имаме закъснение в плащането на заплатите. Имаме и плащания, които са свързани с мониторинга от УЕФА. Дано всички тези проблеми бъдат бързо решени.

Снимка 487578

Източник: LAP.bg

В момента има активен договор за телевизионните права. Има година още от него. Намирам за нормална ситуацията в момента - наддаване, търг и най-добрата оферта да бъде сложена на масата. Не намирам за нормално срещата с клубовете да се проведе днес. Беше по-редно срещата да бъде организирана преди заседанието на Изпълкома. И да се сложат всички предложения на масата. Остава горчив вкус, че решенията не се взимат от клубовете и мнението им не е толкова важно.

Оставката ми не стои на дневен ред. Тя не може да бъде подадена на заседанието на Общото събрание. Имахме оперативка през миналата седмица. Най-важният въпрос е дали ще можем да го проведем. Не е ясно дали е допустимо, спрямо новите разпоредби на министерството.

Снимка 487579

Източник: LAP.bg

Футболистите могат да си тръгнат по всяко време. Това, че не го правят, показва чест и самосъзнание. За треньорския пост няма категорично нищо. И мен ме вълнува, но за момента е това положението.

Би трябвало Левски да е част от първенството през новия сезон. Непосредствен проблем за лиценза нямаме. Мониторинговите периоди се променят и в този ред на мисли УЕФА ни прави услуга".

Мнението на Лъчезар Петров:

"Пандемията осуети нашите намерения да подпишем с клуба преди няколко месеца. Но не загубихме интерес и когато нещата се нормализираха, седнахме на масата. Бързо се разбрахме. Искаме да сме дългосрочен партньор на Левски.

Снимка 487580

Източник: LAP.bg

Договорът е в рамките на годината, с идеята да бъде продължено. Конкретните параметри остават конфиденциална информация и няма да ги разкриваме".

Не 1 милион, а само 240 000 лева за Левски от новия спонсор

Не 1 милион, а само 240 000 лева за Левски от новия спонсор

Днес клубът ще разкрие повече подробности