Паулиньо смята, че в момента кара най-силния си период в Левски. Бразилецът бе избран за футболист №1 на месец август.

Снимка 444081

Източник: LAP.bg

"Мисля, че сега е най-добрият ми период в Левски. В началото, когато пристигнах имах също добри моменти, но смятам, че сега съм в най-добра форма. Направих много добра подготовка и всички тренираме усилено.

Снимка 439495

Източник: LAP.bg

На всички ни минава през главата, че можем да станем шампиони, но трябва да играем във всеки двубой отговорно. Въпреки че гледаме мач за мач, все пак крайната ни цел е титлата.

Има добри отбори в лигата. Първо мислим за мача за Купата, след това за Ботев (Враца) и чак след това за Лудогорец", каза Паулиньо.

Иван Горанов: Паулиньо е страхотен футболист и е удоволствие да се играе с него

Иван Горанов: Паулиньо е страхотен футболист и е удоволствие да се играе с него

"Старая се във всеки мач да се представя максимално добре и да помагам на тима"

Той защити наставника Петър Хубчев от твърденията, че предпочита дефанзивния стил на игра. Също така разказа малко за впечатленията си за българския език и учебните часове, организирани от клуба.

Паулиньо: Треньорът на Левски е много добър, специална група сме

Паулиньо: Треньорът на Левски е много добър, специална група сме

"Мислим единствено за следващата среща"

"Треньорът иска да сме много добре построени и да спазваме тактическата дисциплина. Както виждате не играем дефанзивно и аз лично имам свободата да играя както мога.

Българският е много труден език, сега учим глаголи, спрежения, местоименията. Малко по малко започвам да научавам повече и да разбирам. Надявам се в близко бъдеще да мога малко повече да говоря с вас на български. Ние всички знаем, че това е много важно да можем да разбираме езика", допълни бразилецът.

Нова офанзива от Лугано за Паулиньо

Нова офанзива от Швейцария за звезда на Левски

Агентите на футболиста съдействат за сделката