Константин Папазов разкри как се издържат в Левски след идването му във футболния клуб.

Баскетболният специалист каза, че българският гранд ще е първият клуб в България, който ще покаже, че може да генерира приходи чрез феновете си.

"Приходите ни са от карти, от продажба на телевизионни права, от продажбата на Иван Горанов. С две думи: нямаме огромни приходи. Благодаря и на "Палмсбет". Не са важни параметрите, а някой да ти подаде ръка, когато ти е трудно. Техните пари ни помогнаха да купим екипите за магазина. Така че всеки един, който ни е подал ръка, трябва да сме благодарни.

Левски ще е първият клуб в България, който ще покаже, че феновете могат да гарантират един бюджет от 2,5-3 млн. на година чрез всички инициативи, които вече ги знаете. Не сме Реал и Барселона с техните милиардни бюджети, но за България Левски е и Реал, и Барселона - най-големият клуб. Това е вън от съмнение.

Тити Папазов: До края на месеца Левски ще има два големи спонсора

Тити Папазов: До края на месеца Левски ще има два големи спонсора

"Фирмата за охрана не е източвала клуба"

Сираков смята, че Левски е голяма марка и няма да я продаде на ниска цена. Това е един от проблемите. Доста възможности не сме ги пропиляли, но чрез неговия авторитет казваме, че Левски е голямо име и не може някой да злоупотребява, когато сме до стената. Да бъде експлоатирано името на Левски.

Какво е направил Сираков? Това, което е направил Сираков, никой друг не може да направи в България", категоричен бе Папазов.