Членът на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов направи важно разкритие. Той сподели, че клубът ще подпише с два големи спонсора до дни.

"Левски е много близо до генерален спонсор. Бягаме като дявол от тамян от повече информация, защото сме водили разговори с доста сериозни компании през последните 4 месеца. Да няма външни фактори, които да влияят. Има обективни световни икономически проблеми. Сигурен съм и съм убеден, че в месец октомври Левски ще има не един, а два сериозни спонсора. И генерален, и втори - пак сериозен.

Огромен интерес към членските карти на Левски

Огромен интерес към членските карти на Левски

Пред магазина на "Герена" се изви голяма опашка

Много ми се иска на този ден, когато се почита такова голямо име, да не отиваме в негативна посока. Смятам, че това нещо ще го решим заедно - клубът и привържениците. Колкото повече преекспонираме този проблем, толкова по-трудно ще го решим. Да не си заравяме главата в пясъка. Убеден съм, че има причини. Ние като клуб също носим някаква отговорност за случилите се събития. Заедно ще потърсим решение. Най-лесното решение е тези, които се оправдават с проблемите на стадиона, да преодолеят тази психологическа бариера и да дойдат на стадиона. Когато станат много повече тези, които подкрепят отбора, ще се минимизират такива събития и те ще бъдат в миналото и историята.

Всички тези хора обичат Левски и по никакъв начин не трябва да бъдат заклеймявани. Това е въпрос на различна емоция, на обида, която са намерили да я изразят по този начин. Убеден съм, че от позицията на времето може би съжаляват, не мога да отговарям за техните постъпки. Но ние сме голям клуб, Левски е клуб на своите привърженици, Левски е спасен в последните месеци от своите привърженици. Привържениците на Левски ще бъдат в основата на това, което ще се случва в бъдеще.

Левски пред раздяла с Илия Димитров

Левски пред раздяла с пореден футболист

Илия Димитров е четвърти избор за върха на нападението

От 2 юни, откакто съм със Сираков в Левски, категорично заявявам, че фирмата за охрана не е източвала клуба. Веднъж завинаги да се знае, защото болката и обидата е голяма. За това мога да гарантирам. Мога да гледам в очите цяла България. И от тук нататък това нещо по някакъв начин да отпадне, защото тази квалификация води до обида, която прераства в реакция", каза Папазов.