Левски е с блокирани сметки заради дългове, пише "Тема спорт", цитирайки сайта clubz.bg. "Сините" имат да дават пари както на частни лица, така и на фирми. На опашката с чакащите е и холандски футболен мениджър, който представлява Дъстли Мюлдер. 

Към клуба е заведено и дело за неплатен ремонт на Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов". 

"По едното дело в Софийски районен съд фирма, която твърди, че не си е получила 20 000 лева за дизайнерска дейност, чака съдът да се произнесе с решение, а другите две са запори, които СРС е наложил на синия клуб за задължения към агент и към тв звездата и продуцент Андрей Арнаудов. 

Богдан Вашчук е далеч от най-скъпоплатените в Левски

Богдан Вашчук е далеч от най-скъпоплатените в Левски

Естонецът дебютира срещу Етър

През 2014 година "РИМ Интериор дизайн" сключва договор със столичани за интериорен проект на Сектор "А", с изграждането на който се беше нагърбил вече бившия шеф Иво Тонев. Претенциите на фирмата са за 20 000 лева. Клубът обаче не е подписал приемно-предавателния протокол за дейността, т.е. - не е доволен от свършената работа.

Искът е заведен през септември 2017 година, а последното заседание на съда от е 30 май тази година. Предстои произнасяне на първа инстанция. 

Левски има няколко издадени изпълнителни листове за запор на сметките. Единият е от холандския футболен агент Уинстън Хаартрехт чрез фирмата му NR. X BV заради сключен договор по посредничество при трансфери на двама футболисти. Мениджърът претендира, че от "Герена" не са му платили 10 000 евро. Той е довел при "сините" своите сънародници Дъстли Мюлер и Сержиньо Грийн. През миналата година Мюлдер осъди Левски във ФИФА за 39 000 евро, но това е отделен казус. 

Слаба спортна форма отказа Левски от Магай Гай

Слаба спортна форма отказа Левски от Магай Гай

"Сините" засега спират преговорите за нападателя на Аданаспор

Още няколко запора идват от известния фен на тима и бивш член на УС на клуба Андрей Арнаудов. Той и съдружникът му Иван Христов бяха членове на управа по времето на Иво Тонев.

На 7 април 2016 година фирмата "Междинна станция 15" ООД сключва договор с клуба за заем на стойност 40 000 лева. Тук се налага да се стигне до цели 3 запора. Един, защото кредитополучателят не плаща, втори - след като Левски дава половината пари и пак спира. Към днешна дата при третото запориране по причини на един и същ заем оставащата претендирана сума възлиза на 8490,89 лв. 

Всички тези дела подлежат на инстанционен контрол от "горната" инстанция, в склучая СРС", допълва clubz.bg. 

От "Герена" до този момент не са опровергали информацията на колегите.

Красимир Иванов: Португалец в София няма, търсим спортен директор

Красимир Иванов: Португалец в София няма, търсим спортен директор

"Титлата не е енигма за Левски"