На "Герена" не крият, че няма да бързат да се разделят с младите си играчи, които в момента се смята, че се котират най-много на пазара, пише "Мач Телеграф". Според запознати това важи най-вече за един от тях. Това е вратарят Пламен Андреев, който в момента е титуляр, след като Николай Михайлов загуби доверието на треньори и фенове заради издънките в реванша с Хамрун.

До този момент само Лудогорец успя да вкара голове в мрежата зад Андреев. Това стана в двубоя между двата тима за Суперкупата. Освен това младият вратар, който е и втори капитан, хвана дузпа, която за негово съжаление не успя да доведе до трофей.

Изявите му обаче не останаха незабелязани и скаути не спират да насочват вниманието на чуждите клубове към него. На този етап обаче на "Герена" са изградили нещо като стена около Андреев. "Сините" не дават и дума да се чуе в негово присъствие за интерес от чужбина.

Андреев е и един от малкото играчи, които имат и табу за изява пред медиите. Все пак той е и само на 17 години. На "Герена" не искат и да се главозамае от похвали и интерес от страна на медиите.

Целта е Андреев да се превърне в титуляр, който да дърпа отбора напред и с годините да си заслужи трансфер в чужбина с успехи и трофеи.

Жереми Петрис е измъчван от контузия

Жереми Петрис е измъчван от контузия

Французинът и вчера не тренира с отбора