Още трима футболисти приключиха с Левски. ТОПСПОРТ разбра, че своите последни мачове за клуба вече са изиграли Серджиу Буш, Антони Белмонт и Богдан Вашчук.

В края на изминалата седмица първите двама са провели разговор с изпълнителния директор Павел Колев, на който им е било съобщено, че не попадат в плановете на спортно-техническия щаб за новия сезон.

Георги Тодоров: Ще бъда щастлив, ако откажем ЦСКА от титлата

Георги Тодоров: Ще бъда щастлив, ако откажем ЦСКА от титлата

"Само Левски прави тежки изненади в българското първенство"

Далеч по-голяма следа в Левски остави румънецът, който беше основен играч през изминалото първенство. Таранът спечели доверието на "сините" фенове с попаденията срещу ЦСКА за Купата на България, но така и не успя да демонстрира нужното постоянство. През сезон 2018/19 пък се превърна в твърда резерва на Станислав Костов.

Снимка 407153

Източник: levski.bg

Антони Белмонт ще бъде запомнен като "лошото момче" в левскарските редици, като често се забъркваше в скандали със своите треньори. Многократно французинът беше спряган за гонене от клуба, но в крайна сметка кариерата му в българския тим все пак ще приключи, пък дори и по-късно от очакваното...

Снимка 376110

Източник: LAP.bg

Богдан Вашчук пък ще бъде върнат на латвийския ФК Рига, след като не успя да се пребори за постоянен договор със "сините". Естонецът дойде на "Герена" по изричното настояване на Славиша Стоянович, но така и не успя да намери регулярно място сред стартовите 11. Най-много шансове Вашчук получаваше от Георги Дерменджиев, но бързото освобождаване на специалиста предначерта и съдбата на атакуващия халф.

Снимка 377433

Източник: LAP.bg

И тримата гореспоменати вече не тренират с основната група на Левски, като това се видя отчетливо и на днешното занимание на "сините". То протече и без бранителя Деян Иванов, който през деня бе сполетян от ужасяващата новина за смъртта на неговия баща.

Почина бащата на централния защитник на Левски Деян Иванов

Семейна трагедия сполетя лагера на Левски преди дербито с ЦСКА

Деян Иванов изгуби своя баща