Временният наставник на Левски - Георги Тодоров, даде традиционната си пресконференция. Специалистът говори преди утрешния сблъсък с ЦСКА от плейофите в Първа лига. Той увери, че възпитаниците му ще играят за победа въпреки малките шансове за изместване на "червените" от второто място.

Тодоров разкри, че ще бъде изключително щастлив, ако именно неговите момчета откажат големия си съперник от битката за титлата.

Димитър Телкийски: Поведението на Левски на "Герена" не е нормално, абсурдно е да продължаваме така

Димитър Телкийски: Поведението на Левски на "Герена" не е нормално, абсурдно е да продължаваме така

"Мачкахме, когато задачите бяха ясно разпределени"

"Нямам проблеми със състава. Надявам се да възстановим хората, за да са готови за утрешния мач. От доста време Костов играе на инжекции. Опитах се да го предпазя в мача с Лудогорец, но се наложи да влезе в игра. Имахме възможност да спечелим мача. Почувства болки вчера, ще видим днес. Трудно ще изкара 90 минути.

Боримиров: Левски можеше да продаде Краев за повече пари в Бундеслигата, но...

Боримиров: Левски можеше да продаде Краев за повече пари в Бундеслигата, но...

Вижте интервю с легендата

Не виждам какво спокойствие може да има в нашите футболисти. Играем срещу ЦСКА. Не смятам, че е по-маловажен мачът за нас. Ако спечелим мача, ще се надяваме, че можем да постигнем нещо повече. В крайна сметка това е мач, който се чака цяла година от феновете. Тези мачове се печелят най-вече с характер. Противникът е добър. Факт, че са пред нас и се борят за първото място", започна Тодоров.

Почина бащата на централния защитник на Левски Деян Иванов

Семейна трагедия сполетя лагера на Левски преди дербито с ЦСКА

Деян Иванов изгуби своя баща

"Уважение към отбора на ЦСКА, но ние утре трябва да играем добре и да търсим победата. Ако победим утре, ще има някакви надежди. В нашето първенство трудно стават изненади, но ще имаме три-четири дни надежда. Наистина се надявам поне малко да намалим болката на Деян с една победа. Играем за нас и търсим победата. Ще се радвам, ако откажем ЦСКА от титлата. Щом ние не можем, да се надяваме те да не я спечелят. По-реалистични са баражите. Само ние правим тежки изненади в нашето първенство. Баражът ще е тежък дотолкова, доколкото си го направим ние", каза още наставникът на Левски.

Строги мерки за сигурност на дербито Левски - ЦСКА

Строги мерки за сигурност на дербито Левски - ЦСКА

Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред