Старши треньорът на Монтана Атанас Атанасов коментира актуални теми около отбора и неосъщественият трансгер на Бари в Левски. 

"Чух се с Наско Сираков, казах си мнението за Бари, аз също го харесвам като футболист. Последваха преговори между двете ръководства и е хубаво, че Бари остава при нас. Според мен той може да играе във всеки един водещ отбор от efbet Лига.

Доволен съм от старанието на всички, излизаме на "Герена" за добър резултат. Вярвам, че можем да вземем точка или три. Момчетата също го усещат", сподели Орела пред "Спортал".

Раян Сенхаджи от Монтана иска да повтори кариерата на Райс Мболи

Ас на Монтана иска да повтори кариерата на Райс Мболи

Най-голямата цел на Раян Сенхаджи е да стигне до националния отбор на Алжир

"Доволен съм от лагера - полезни мачове, прекрасни условия. Може да се каже, че селекцията приключи, то няма и за кога повече, тъй като първенството започва след десет дни. В Монтана се чувствам в свои води, с президента Румен Панайотов ни върви много играта на бридж, ще видим как ще се справим с футбола. Имам договор за две години, независимо как ще се развие останалата част от сезона. Нашата цел е да стигнем първата четворка на втората осмица. Няма голяма разлика между отборите от нашата черга", добави Атанасов.