Беше отложен мачът на Левски със Славия. От Славия не желаеха това. Днес беше отложен и мачът на "сините" с Черно море. Едва ли и варненци искат това... 

Да, Левски направи подвиг и отстрани ПАОК в турнира Лига на конференциите. Но сега от Хамрун ли се страхуват? Този отбор играе в Европа след пауза от... 30 години! 

"Сини" глашатаи надигат вой до небесата, когато се отложи мач на ЦСКА. Нещо, което се случва много рядко. "Червените" имаха гостуване на Базел в плейоф за влизане в групите на ЛК. Не отложиха дербито им с Локомотив в Пловдив и ЦСКА загуби. След това победи Базел с 3:1 в Швейцария. 

Други "сини" глашатаи побързаха да омаловажат успеха на ЦСКА след отстраняването на Виктория (Пилзен). Тръгнаха коментари как Лига на конференциите бил слаб турнир, подобен на Интертото. Там имало само слабаци и не било кой знае какво да влезеш в групи. Сега същите те сигурно не са спали от вълнение след Солунската приказка. А влизане в групите може би ще предизвика дебат за обявяване на евентуалната дата за нов национален празник. 

Да отлагат. Ако решат, да отложат всички мачове на Левски, докато играят в Европа. 

Но да припомним думи на Разказвача на приказки Станимир Стоилов от 08.04.2022 година...

"Влизаме в цикъл, в който ще играем през 4-5 дни. Аз много харесвам това, защото така във всеки мач играчите могат да бъдат на максимум и да вдигат динамиката. Аз обичам по-сгъстения цикъл", каза тогава Мъри. 

Сега остава да пожелаем успех на Левски срещу спартанците от Хамрун и още отложени мачове, ако поискат. 

Мачът между Черно море и Левски официално е отложен

Мачът между Черно море и Левски официално е отложен

Ето подробности