Спортно-техническата комисия (СТК) към Българския футболен съюз (БФС) отложи двубоя между Черно море и Левски след молба на столичния клуб. По програма варненци трябваше да приемат "сините" на 1 август (понеделник) от 20:45 часа на стадион "Тича" в четвъртия кръг на шампионата.

Причината за отлагането е класирането на софиянци за третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите и съответно предстоящ скоро мач от турнира.

"По искане на ПФК "Левски" София на основание чл. 44, ал.1, буква а/, предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2022/2023 и със съгласието на Нова Броудкастинг груп и БПФЛ, срещата от IV - ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК "Черно море" Варна - ПФК "Левски" София, насрочена за 01.08/понеделник/2022 г от 20.45 часа се отлага.

Срещата от IV - ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК "Арда" Кж - ПФК "Септември" София, ще се играе по програма 01.08 /понеделник/2022 г от 20.30 часа вместо от 18.30 часа.", съобщават от БФС.

"Спартанците" от Хамрун, които искат да прекратят "Синята приказка"

"Спартанците" от Хамрун, които искат да прекратят "Синята приказка"

Научете повече за следващия съперник на Левски в Лигата на конференциите