В следващите дни "Топспорт" ще ви запознае с юношите на Левски, които треньорът Станимир Стоилов повика в първия тим за подготвителния лагер в Израел. Днес на вашето внимание представяме таланта Георги Чакъров (от 4 години тренира на "Герена"), който отговори в блицанкета.

Визитка 
Име: Георги ЧАКЪРОВ
Роден: 13 януари 1989 г.
Родно място: Смолян
В школата на Левски идва през 2002 г.
Пост: атакуващ халф
Ръст: 178 см
Тегло: 66 кг
Прякор: няма

1. Любим отбор?
Български: Левски
Чуждестранен: Борусия (Д)
 

2. Любим футболист?
Български: - Йовов и Домовчийски
Чуждестранен: Яри Литманен и Томаш Росицки
 

3. Амбиции?
- Да се представям добре и да съм здрав.
 

4. Как прие новината, че ще се готвиш по време на лагера в Израел с мъжкия отбор на Левски?
- Още не ни е официално обявено, но го очаквам. Единствено нашият наставник Владо Шаламанов ни разясни за намеренията на г-н Стоилов.
 

5. Как дойде в Левски?
- Преди четири години, когато играех в Родопа, имахме две срещи с Левски. Първата загубихме катастрофално с 1:5, а втората спечелихме с 1:0. Просто се представихме много добре. Тогава треньорът Альоша Димитров ме взе на проби за две седмици, след което останах постоянно в Левски.

Треньорът за него:
"Георги е много интересен футболист. Има добра техническа скорост и борави еднакво добре с топката и с двата крака. Той отдавна е надраснал във футболно отношение своята възрастова група. Притежава много добра техника, може да лъже няколко футболисти едновременно.

Раздава се по целия терен, но трябва да играе само на своя пост. Понякога можете  да го видите да изпълнява корнер, тъч или да бие фал. Георги е национален състезател при набор 89 и е основна фигура в отбора си", казва наставникът му в Левски Владо Шаламанов